Thursday, December 2, 2010

Penantian Itu Memang Menyeksakan !

Ah. Lamanya tak update blog ! Rindu nak mengarang. Rindu nak berpuitis. Hehe.

Maaflah semua. Kebelakangan ni sibuk memanjang. Biaselah bila kelas pun dah bermula. Assimentnya la. Itu lah inilah. Jadinya bila nak update blog je, terbantut.


*******************

Benci bila terpaksa menunggu. 

Benci bila orang dah berjanji pukul 10, tapi datang pukul 12 ! Benci !! 

Mood terus mati dan hilang rasa teruja untuk enjoy. 

Ah ! Spoil betul la. 

Manusia suka berjanji dan manusia itu sendiri suka melanggar janji yang dibuat. 

Aku memang pantang bila orang tak menepati janji. Serius.

Nasib la mood hari ni agak baik. Boleh kontrol emosi sikit. 

*******************

Entri ni sekadar mengisi masa lapang menuggu orang yang berjanji datang pukul 10pagi, sekarang dah jam 11pagi. 

Terima kasih kerana mengajar aku erti kesabarn ye.